Kuzuyatağı Ortaokulu
Kuzuyatağı köyü / Yavuzeli

VİZYON

Vizyonumuz: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek nitelikli birey olma idealine sahip öğrenciler yetiştirmek; özgün, etkili ve kaliteli bir okul ortamı oluşturmanın yanında tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş, sadece bugünü düşünmeyen geleceğe yönelik hedefler belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan, içinde bulunduğu topluma en faydalı şekilde hizmet etmeye kendini adamış bir insan tipi ortaya koymaktır.

MİSYON

Misyonumuz: Kuzuyatağı Ortaokulunu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirerek, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyıp ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde başarılı olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak mezun olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz 2019/2020 Cumhuriyet kupası Futbol turnuvasında 3. olmuştur. Okulumuz 2019/2020 Cumhuriyet kupası koşu yarışmasında 1.lik ve 2.lik kazanmıştır. Okulumuz 2019/2020 Cumhuriyet kupası şiir yarışmasında 2. olmuştur. Okulumuz 2019/2020 Cumhuriyet kupası kompozisyon yarışmasında 3. olmuştur.

Soba

Servis Bilgisi

Okulumuz taşımalı bir okuldur. Kasaba, Beğendik, Sarılar, Göçmez köylerinden okula gelen toplam 11 servis vardır.

İlçe Merkezine 25 KM, İl Merkezine 60 KM mesafededir.

Tübitak Bilim Fuarı

Tübitak Bilim Fuarı proje çalışmaları. Ben okuyorum Gaziantep okuyor